dimarts, 24 de juliol de 2012

Coca de frangelico


Ingredients:

·         375 gr de farina
·         250 gr de mantega fosa
·         4 ous
·         200 ml de frangelico
·         Un sobre de llevat
·         Una mica de sal 

Procediment:
Posar a escalfar el forn a 180º
Batre bé la mantega amb el sucre, fins aconseguir una barreja blanquinosa. Incorporar els ous, un a un. Afegir el licor i després barrejar-hi la farina , el llevat i la sal amb la posició més suau de la batedora. I posar-ho dins el motllo (engrasar prèviament el motllo amb una mica de mantega al motllo perquè no s’enganxi).
Deixar-ho coure uns 35/40 m a 180º.

Un cop cuit, treure del motllo.


Dificultat: fàcil
Temps de preparació total: 50 m
Temps de cocció: 35/40 m

3 comentaris:

  1. ¡Qué rico! El toque del frangelico debe darle un gusto buenísimo. Besos.

    ResponElimina
  2. Aquesta ha de ser molt bona, me l'apunto per fer la propera vegada.

    ResponElimina