dimarts, 23 d’octubre de 2012

Pastisset de cireres



Ingredients:

·         1 pot de cireres en conserva
·         200 gr farina
·         1 sobre de llevat (Royal)
·         5 ous
·         75 gr sucre
·         1 mica de sal
·         mantega

Procediment:

Escalfar el forn dalt i baix 175º. Untar el motllo amb mantega, tallar les cireres per la meitat, reservar. Batre els rovells amb el sucre, i les clares a part a punt de neu.
Quan  rovells i el sucre estan ben barrejats,  hi afegim el llevat i una mica de sal, remenem, després hi anem afegint la farina de mica en mica, un cop tenim una massa, hi afegim les clares. Barrejant-ho suaument.
Ho col.loquem al motllo, i afegim les cireres.

Posem al forn 40 minuts a 175º.

Dificultat: fàcil
Temps de preparació total:  55 m
Temps de cocció: 40 m (30m baix + 10 m dalt i baix)

3 comentaris:

  1. ohhh, me encanta el corte que tiene con los trocitos...se ve delicioso! un besoo

    ResponElimina
  2. Super apetitoso, tengo un botecito de cerezas muerto del asco... Besos

    ResponElimina