dijous, 13 de març del 2014

Risotto d'espàrrecs de marge





Ingredients:
·         Arròs bomba
·         Sal, oli
·         ½ pot de crema de llet
·         esparrecs de marge
·         1 ceba tendra
·         1 branca api petita
·         Caldo de verdures
·         Parmesà
·         1 got de vi blanc




Procediment:


Netegem i tallem els esparrecs i la ceba a daus.
Posem el caldo de verdures a escalfar, i quan sigui calent apaguem el foc i reservem.
En un Wook sofregim la ceba tendra amb un raig oli oliva, quan sigui casi cuita hi afegim els esparrecs
Afegim l’arròs. Remenem bé fins que és torni casi transparent, afegim el raig de vi. Posem al punt de sal.
Quan s’hagi evaporat l’alcohol, anem abocant el caldo de mica en mica quan és quedi casi sec, remenem , deixem coure i anem afegint el caldo quan faci falta, ho deixem coure un 12 m, ara afegim la crema de llet i el parmesà, remenem, deixem coure 3 minuts més. Apaguem el foc. Deixem reposar 2 o 3 minuts i ja podem servir.
 
Per 2 persones


Dificultat:  Mitja
Temps de preparació total:  40 m
Temps de cocció:  15 m + 15 m
 

2 comentaris: