dilluns, 16 de juliol de 2012

Pasta al Pesto Vermell


(del blog Cuinar és generós)


Ingredients:

·         Tomàquets secs en conserva
·         Pinyons
·         Oli
·         Parmesà
·         1/2  all 

Procediment:

Posem a bullir la pasta amb un pèl de sal, un cop cuita, posem a escorre i reservem.
Per fer el pesto, agafem els tomàquets amb el seu oli, i ho posem a triturar, juntament amb l'all, el formatge i els pinyons (si no tenim pinyons també ho podem fer amb avellanes). Ho triturem fins que tingui una textura una mica gruixuda i després ja ho podem barrejar amb la pasta.

Bona cuina!
Dificultat:  fàcil
Temps de preparació total:  10m+10m
Temps de cocció:  10 m

3 comentaris:

  1. La veritat es que el pesto "típic" no m'agrada gaire, en canvi, el pesto vermell m'encanta :)

    ResponElimina