dimecres, 18 d’abril del 2012

Coca de la Sra Orlanda - Bizcocho de la Sra Orlanda



(recepta de "cocinando con kisa")

Ingredients:

4 ous
100 ml D'Anís
50 ml d'oli de gira-sol
250 ml de llet
400 gr. sucre
400 gr. de farina
1 sobre de llevat royal
1 llimona
una mica de mantega

Procediment:

Ratllar una pell de llimona i reservar.
Pre escalfar el forn a 175º
Posem a batre els ous amb la batedora, i després hi afegim el licor, l'oli, la llet, el sucre, la farina (sobretot la farina tamisada), el llevat i la llimona ratllada. Un cop ben remenat, ho posem en un motlle prèviament untat amb mantega.
Posem a coure al forn 50/55 m

Dificultat: Fàcil
Temps de preparació total amb cocció: 65/70 m
Temps de cocció:50/60 m

 

 

1 comentari: