divendres, 25 d’abril de 2014

Espirals d'espelta integrals amb pesto d'espinacs i anacards





  • ·Ingredients:
  • 6 grs d’espinacs tendres
  • 15 grs d’anacards
  • 1 all
  • 40 gr formatge de cabra
  • 10 gr parmesà ratllat
  • 60 ml oli oliva
  • Una mica de pebre
  • Pasta integral d’espelta
  • sèsam

Procediment:

Bullim la pasta segons instruccions del fabricant, posem a escorre i reservar.
En el vol de la batedora posem els espinacs tendres, els anacards, els formatges i el pebre, triturem i afegim el oli d’oliva de mica en mica. Rectifiquem de sal.
Agafem un vol, posem la pasta i afegim la pasta, ho barregem amb el pesto i decorem el plat amb fulls d’espinacs, sèsam i formatge de cabra.
Per persones:
Dificultat:  fàcil
Temps de preparació total:  20 m
Temps de cocció:  8 m

Vi: criança 2011 Espolla “Castell de Panissars”

2 comentaris:

  1. Ha de ser súper gustosa, aquesta pasta, Maite. M`'encanta la salsa que has proposat.

    ResponElimina