dijous, 16 d’agost de 2012

Espagueti amb tomàquet ( en conserva natural ) - Espagueti con conserva natural de tomate




Ingredients:

·         Espagueti
·         Sal
·         Oli
·         ½ ceba
·         2/3 gra d’all
·         Tomàquet en conserva natural
·         Sucre
·         Parmesà ratllat


Procediment:
Bullim la pasta segons les instruccions del fabricant,  posem sal i un raig d’oli, un cop cuita posem escorre i reservem.
Ratllem la ceba,  trèiem la pela dels alls i ho posem a sofregir en una paella amb un raig d’oli, un cop ja vingui rossa, hi afegim el tomàquet en conserva natural (aquest és dels que fa la meva mare, un dia us penjo la recepta), posem sal i si fa falta un pel de sucre (tot i que amb aquest tomàquet normalment no cal), ho deixem coure fins que quedi espès (20/30 aprox).

Un cop cuit i servim damunt la pasta o si volem ho podem barrejar a la mateixa paella. Si volem hi podem afegir una mica de parmesà per damunt.

Bona cuina.

Dificultat:  fàcil
Temps de preparació total:  50 m
Temps de cocció: 7 m + 10 m + 20/30 m

2 comentaris:

  1. ¡Me encanta, una receta de pasta fantástica! Besos.
    http://comerespecial.blogspot.com

    ResponElimina
  2. tan sencllo y tan rco...me encata! un besoo

    ResponElimina