dimarts, 12 d’agost del 2014

Espaguetti d'espelta al pesto rosso




Ingredients:

·         10 tomàquets secs
·         50 gr de pinyons
·         1 gra d’all
·         1 bitxo picant
·         2 cullerades de tomàquet fresc
·         50 gr formatge ratllat
·         Grans de pebre
·         Orenga
·         Oli oliva
·         Espagueti d’espelta 

Procediment:

Un parell de dies abans posem a bullir els tomàquets uns dos minuts. Els escorrim i els posem amb un pot de vidre amb oli d’oliva, uns grans de pebre i una mica d’orenga. Com fa molta calor, jo ho he posat a la nevera.

Triturem la els pinyons, l’all, els tomàquets secs i el bitxo (en reservem una mica de cada per després decorar el plat. Un cop triturat una mica, afegim les dos cullerades de tomàquet fresc i una mica de formatge, triturem. Si veiem que queda molt espès podem afegir-hi una mica més d’oli o aigua. Barregem be.

Bullim la pasta, l’escorrim i un cop posada el plat hi barregem la salsa. Ho decorem amb uns talls de tomàquet, pinyons i formatge.
Si ens ha sobrat salsa la posem en un pot de vidre, un bon raig oli d'oliva. A la nevera ens aguantarà uns 3 o 4 dies.

 

Per quantes persones:

Dificultat:  fàcil
Temps de preparació total:  20 m
Temps de cocció:  8/10 m

 

Vi triat per acompanyar: Airén, Ojos del Guadiana (Blanc)

 

1 comentari: