divendres, 18 de maig del 2012

Musclos al Vapor



Musclos al vapor

Ingredients:
  • musclos
  • aigua
  • sal
  • pebre
  • vinagre
     
Procediment:

Un cop nets, els posarem amb un caçó amb un dit d’ aigua, els taparem i amb uns 5 minuts ja estaran oberts.

Ja els tindrem llestos, els podem amanir amb un raig d’oli, sal, pebre i vinagre o un raig de llimona.

Dificultat: molt fàcil
Temps de preparació total:  10 m
Temps de cocció:  5m

2 comentaris:

  1. Versió del veins: Nos, no li posem aigua, ja que ja deixen prou ells mateixos. 1/2 llimona en galls,1 fulla de llorer i 1/2 ceba trinchada. per amanir al gust.

    Versió 2: sofregit de tomata amb ceba i pebrot vermell i verd, 1 all, llorer, pebre en gra i sal.
    Després el musclos nets i xup xup fins que s'obrin, ahhh i pà per xucar.
    Si t'agrada el picant 1/2 bitxo.

    versió 3:igual que la primera, però deixem refredar, emplatem i dintre del musclos fiquem una picada a gust, jo ho faig amb tomata d'amanir, ceba de Figueres, pebrot verd y cogombre, sal, pebre y vinagre blanc o de poma.

    Bon apetit

    ResponElimina
  2. Los mejillones al vapor estan riquisimos y más si son del norte!! Besos

    ResponElimina