dilluns, 19 de novembre del 2012

Coca de fruita integral




Ingredients:

·         Fruita a daus (confitada)
·         100 ml llet
·         400 gr de farina/farina integral
·         ½ pela ratllada de taronja
·         4 ous
·         50 ml oli oliva
·         1 sobre de Royal
·         250 gr sucre moreno
·         Una mica de mantega (pel motllo) 

Procediment:

Escalfar forn 180 º. Untem el motllo amb mantega. Reservar.
Posem en un bol la farina, el sucre i el llevat. Ho barregem be.
Afegir els ous, la llet, l’oli i la pela de taronja. Barrejar-ho.
Un cop fet, afegir la fruita i barrejar suaument amb una cullera. I ho posem al motllo, i després al forn. Dalt i baix 180º, 45/50 m.


Dificultat: fàcil
Temps de preparació total:  60m
Temps de cocció:  45/50m

4 comentaris:

  1. Me gustan mucho los bizcochos integrales, tienen un sabor estupendo y con fruta confitada que nos trae aromas de navidad, más. Besos

    ResponElimina
  2. se ve super rica con los trocitos de fruta, mmmm
    un beso

    ResponElimina
  3. ¡Me encanta, qué buen corte y aspecto!
    Además, bastante sano al no llevar mantequilla sino aceite de oliva, harina integral en lugar de la normal y azúcar moreno.
    ¡Debe estar delicioso!
    Besos.

    ResponElimina
  4. Hola....pásate por mi blog....tienes una cosita http://www.catapunchinpun.com/2012/11/un-nuevo-premio.html

    ResponElimina