Ingredients:
·
500 g conill tallat a ¼
·
8 carxofes petites
·
240 g arròs
·
1 pebrot verd petit
·
1 ceba petita
·
½ got de tomàquet triturat natural
·
1 gra all
·
Una mica de julivert
·
1 cullerada de “pimentón”
·
Oli oliva
·
sal
Procediment:
Tallem la ceba ben petita.
Netegem les carxofes, en trèiem les fulles dures, però
les deixem senceres, ja que les he comprat molt i molt petites.
En una cassola hi posem un bon raig oli d’oliva i
daurem el conill. Retirem i reservem.
Afegir la ceba en el mateix oli que fèiem servir pel
conill, quan sigui daurada, afegim el pebrot tallat a daus. Continuem la cocció
5 m, afegim el tomàquet ratllat i deixem que acabi de coure a foc lent, fins
que quedi un bon sofregit de color fosc. Afegim el pimenton i el conill i les
carxofes. Remenem i afegim l’arròs i deixem que rossegi uns 2 m. Ara ja podem
posar l’aigua bullent i deixar-ho coure 20 m. 5m abans, podem afegir-hi una
picada d’all i julivert i una mica del fetge del conill. Un cop cuit, deixem
reposar 2 o 3 m.
Per quantes persones: 4
Dificultat: fàcil
Temps de preparació total: 45 m
Temps de cocció: 20m + 20m
Temps de preparació total: 45 m
Temps de cocció: 20m + 20m
Vi triat per acompanyar: Martin Codax, blanc.
una receta estupenda
ResponEliminaun beesote