dimarts, 26 de juliol de 2016

Amanida d'estiu amb bolets confitats

 
Ingredients:
·         Bolets confitats
·         Sal amb herbes aromàtiques
·         Oli oliva
·         3 Tomàquets rosa o de la pera
·         1 bon tall de  Formatge de cabra
 
Procediment:
enllaç a la recepta per fer la conserva de bolets:
Posem a escorre una mica els bolets, ja que tindran força oli i vinagre. Reservem.
Netegem els tomàquets i el tallem a làmines i també el formatge de cabra.
Ho disposem en un plat, i posem al punt de sal i un bon raig d’oli d’oliva. I al centre i col.loquem els bolets al centre i ja podem servir.
 
Per quantes persones: 2/4 persones
Dificultat:  fàcil
Temps de preparació total:  8 m
Temps de cocció:  0 m
 
Ho acompanyaré amb una bona cervesa Moritz

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada