dimarts, 25 de febrer de 2014

Espaguetis al pesto de rúcola


 
 
Ingredients:
·         Espaguetis d’espelta
·         60 gr rúcola
·         15 gr nous
·         Oli oliva
·         50 gr de parmesà
·         1 gra d’all
·         Pebre, sal 
Procediment:
Retem  les fulles de rúcola, en guardem dos o tres per la decoració i la resta les posem al vas de la batidora amb les nous pelades, el parmesà, el oli, el gra d’all i una mica de pebre i sal. Ho triturem tot fins a obtindré una salsa homogènia. Reservem.
Posem a coure la pasta, segons les instruccions del fabricant, deixem que quedi al punt i ho posem a escorre.  Col.loquem els espaguetis en una plata,  hi posem damunt la salsa, ho barregem bé i ja podem servir.
Vaig quedar parada de lo suau i gustós que queda. La pasta és garantia d’èxit i a més és nutritiva i saludable.
Aquest pesto és diferent del tradicional (tradicional albahaca i pinyons) i també podríem canviar les nous per pistatxos. 
Per 3 persones
Dificultat:  fàcil
Temps de preparació total:  20 m
Temps de cocció:  8 m
 
Vi triat per acompanyar:  Albet i Noya * Xarel.lo * Ecològic, collit a mà.


4 comentaris:

  1. Que bons, els spaqueti d'espelta. Només els he tastat un cop però els vaig trobar molt gustosos. Aquest pesto de ruca també m'ha agradat molt, Maite!

    ResponElimina
    Respostes
    1. UF... PROVA'L és molt i molt bó, millor que'l tradicional ;)

      Elimina
  2. Buenísimo plato, yo también uso pasta de espelta, está rica y con este pesto ya ni te cuento. Besos

    ResponElimina
    Respostes
    1. siii Geles, muy bueno!!!! i el de pesto rojo tambien es`´a bueno!!!

      Elimina