dilluns, 13 d’agost del 2012

Musclos a la vinagreta de verdures - Mejillones a la vinagreta de verduras



Ingredients:

·         1 kg de musclos
·         Aigua
·         Sal, pebre
·         Oli, vinagre
·         ½ pebrot verd
·         ½ pebrot vermell
·         ½ ceba
·         1 tomata 

Procediment:

He fet servir musclos de roca, més petits però molt més bons, pel meu gust. Els netegem, els fem al vapor i els posem a escorre. Trèiem una part de la cobla (la superior) i els col.loquem en un plat. 

Per fer la vinagreta, netegem les verdures i les tallem a daus ben petits. Agafem un vol, hi posem oli, vinagre (poc),  pebre i un punt de sal i afegim les verdures.

Posem una culleradeta d’aquesta salsa a damunt de cada musclos, posem una estona a la nevera si volem i servim!
Dificultat: fàcil
Temps de preparació total:  15 m
Temps de cocció:  3/5m



1 comentari: