dimarts, 12 de desembre del 2017

ESPIRALS D'ESPELTA AMB BOLONYESA sense CEBA

 
 
Ingredients:
·         Espirals d’espelta
·         Sal
·         Oli
·         Pebre
·         Tomàquet triturat ecològic
·         100 gr carn picada vedella
·         125 gr carn picada porc
·         2/3 Carrotes
·         1 gra all
 
Procediment:
Bullim la pasta segons instruccions del fabricant, reservem.
Tallem ben petites les carretes i l’all.
En una cassola posem a coure la carrota i l’all amb un bon raig d’oli d’oliva. Quan comenci a venir rossa, ja hi podem afegir la carn, anem remenant perquè no quedi enganxada.  Posem a punt de sal i pebre. Quan ja sigui rossa, ja hi podem afegir el tomàquet, deixem coure uns 45 minuts perquè quedi ben confitat.
Ara si, ja hi podem afegir la pasta, remenem i ja podem servir.
Si voleu hi podeu posar un pols de parmesà. 
Per quantes persones: 4 persones
Dificultat:  fàcils
Temps de preparació total: 75 m
Temps de cocció: 8 m+ 15 m + 45 m + 2m
 
Ho maridem amb: Cava rosat Pere Ventura