dilluns, 23 d’octubre del 2017

Macarrons d'espelta amb pesto verd

 
 


Ingredients:

·         Macarrons d’espelta
·         Alfàbrega fresca
·         1 gra d’all
·         Oli oliva
·         Sal
·         Pinyons
·         Parmesà
·         pebre 

Procediment: 

Rentem i eixuguem les fulles d’alfàbrega.
Les posem a la picadora, juntament amb l’all, un pols de sal i un de pebre. Piquem. Ara ja hi posem afegir els pinyons i el parmesà a daus. Afegim oli d’oliva fins que quedi una bona mescla. Afegim sal si ho creiem oportú.
Bullim els macarrons. Escorre i barrejar amb la mescla.
Bona cuina.  Si ho volem podem afegir més parmesà damunt. 

Per quantes persones: 4 persones

Dificultat: fàcil
Temps de preparació total:  25 m
Temps de cocció: 10/12m
 

Ho maridem amb: Només, Garnatxa blanca de l’Empordà 2016. Castell de Perelada