dimecres, 26 d’abril del 2017

Cuina d'aprofitament - Fals rissotto sec amb tomàquet confitat



Ingredients:

·         Arròs bullit
·         1 ceba
·         5 talls de tomàquet confitat amb oli
·         30/35 pinyons
·         vinagre balsàmic
·         oli
·         sal
·         parmesà
 

Procediment:

Avui farem una mica de cuina d’aprofitament. Ja que ahir em va sobrar una mica d’arròs bullit, avui el farem servir (el poso a bullir amb un gra d’all, l’avia sempre ho feia).
En una paella hi posem a coure la ceba laminada amb un bon raig d’oli d’oliva, a foc lent. Quan ja sigui una mica rosa, afegim un bon raig de vinagre balsàmic, deixem coure 10 minuts mes i així caramelitza. A doncs hi afegim el tomàquet confitat, tallat a tires fines i els pinyons, remenem i ara afegim l’arròs. 2 minuts més i afegim una mica de parmesà ratllat i ja podem servir . 

Per quantes persones: 2 persones

Dificultat: fàcil
Temps de preparació total: 28/35m
Temps de cocció: 20/25 m
 

Ho maridem amb: Amat Negre, de bodegues Trobat.