divendres, 24 de març del 2017

Amanida d'arròs i verdures




Ingredients:

·         Cogombrets en conserva
·         Olives laminades
·         Arròs de Riumors
·         Carrotes
·         2 ous bullits
·         Tonyina en conserva d’oli
·         Oli
·         sal 

Procediment:

Tallem les carrotes, les laminem i les posem a bullir. Un cop cuites reservem i deixem refredar.
Bullim els ous, els pelem, els ratllem i reservem.
Tallem els cogombrets.
Bullim l’arròs 20 minuts amb un pols de sal  i un raig d’oli, Un cop cuit deixem refredar i posem a escorre.
En un bol ja podem posar l’arròs, els ous ratllats, les carrotes, les olives i el cogombrets i la tonyina, remenem , posem oli i un pols de sal. Ja podem servir.

Per quantes persones: 4 persones i si ens en sobra ho podem deixar a la nevera 2/3 dies.

Dificultat:  fàcil
Temps de preparació total:  30 m
Temps de cocció:  8 m + 20 m
 

Ho maridem amb: Espelt Mareny, blanc del 2015. (Sauvignon blanc i Garnatxa Blanca).