dilluns, 2 de gener del 2017

PLUM-CAKE amb farina d'Espelta




Ingredients:

·         150 g farina espelta eco
·         125 g sucre
·         50 g panses de corint
·         1 sobre de llevat Royal
·         100 g mantega fosa
·         3 ous
·         100 g de fruita confitada variada
·         Conyac
·         Raig de llet
 

Procediment:

Posem les panses a remullar amb conyac, quan s’hagin inflat les escorrem i les reservem.

Barregem la mantega fosa amb els ous i el sucre, ho remenem bé, ara ja hi podem afegir la farina i el llevat amb l’ajuda d’un colador perquè no quedin grumolls, afegim una mica de llet i ho remenem be, que quedi una massa homogènia.
Pre escalfar el forn dalt i baix a 170º.
Enfarinem una mica les panses i la fruita, perquè no quedi al fons del motllo. Les aboquem a la massa i ho remenem.
Untem el motllo amb una mica de mantega, i ara ja ho podem omplir amb la massa, i ho posem a coure al forn 1h15 m. Un cop fred el podem desemmotllar i servir. 

Per quantes persones: 4

Dificultat: fàcil
Temps de preparació total: 1h30
Temps de cocció: 1h15
 

Vi triat per acompanyar: Garnatxa d’Espolla