dimecres, 28 de desembre del 2016

Enrotllats de truita de farina amb formatge i pernil dolç



Ingredients:

·         1 ou per persona
·         3 cullerades de farina per persona
·         Aigua
·         Pernil dolç
·         Formatge
·         sal
 

Procediment:

En un vol hi posem els ous i un pols de sal; ho debatem i afegim la farina de mica en mica , després una mica d’aigua, i així fins aconseguir una pasta fina i llisa quasi com de crep.
Posem una paella al foc amb un raig d’oli d’oliva, afegim una cullerada de la pasta, l’anem remenant amb una forquilla perquè agafi forma rodona, i quan sigui cuita d’un costat, li donem la volta amb un plat girador i la rossegem bé de l’altre costat.  Ara hi afegim el formatge i el pernil dolç i ho servim tallada.
La podem servir acompanyada d’amanida.

Per quantes persones: 1 persona
Dificultat: fàcil
Temps de preparació total: 15 m
Temps de cocció: 5 m


Aquest cop ho acompanyem d’aigua Vichy Catalan