dimarts, 29 de novembre del 2016

Amanida de Quinoa amb codony

 
Ingredients:

·         codony a daus
·         Quinoa eco
·         Vinagre balsàmic - oli oliva - sal
·         varietat d'algues
      
·         parmesà a daus


Procediment:


Deshidratem les algues amb aigua, uns 15m, després en trèiem l'aigua. Reservar.
Netegem la quinoa, i la posem a coure amb força aigua uns 15 m/20m , posem a escorre.
En vol ara ja podem barrejar, les algues, la quinoa i el parmesà a daus i el codony, ho remenem i ara ho posem a punt de sal, un bon raig d'oli d'oliva i una mica de vinagre balsàmic. Bona cuina!!!!


Per quantes persones: 2 persones


Dificultat:  fàcil
Temps de preparació total:  25 m
Temps de cocció: 20 m 
 


Aquest cop ho acompanyem amb un bon got d'aigua de vichy catalán


By Carles Arnall