dijous, 20 d’octubre del 2016

A GAUDIR - BARCELONA - Un plaer pels sentits

 
 
El vins
 

 
La Sala

 
Amanida de formatge fresc i rucula

 
Per picar

 
Bacalla, carrota i ceba

 
Xai lletó al forn

 
Gelat de canyella i fruita
 
 
 
A GAUDIR - Restaurant
Aragó, 111
08015 Barcelona
Tel 932262577
 

Abans de res i tal com diu el nom del restaurant, hem GAUDIT!!!!

Amb un recent canvi ,abans Casa Portuguesa, Agaudir és un restaurant situat al barri de l’eixample que combina cuina mediterrània i portuguesa.  

Local acollidor i actual, on pots fer tapes o bé triar els plats de la carta. Especialitat en bacallà, comentar-vos que és bacallà Portuguès.

Cal que proveu el xai lletó al forn (molt i molt bo) , qualsevol tipus de plat de bacallà, croquetes....

Dir-vos que només d’entrar ja ens vam sentit molt ben atesos, tan pel maitre : que és va donar tot tipus d’explicacions dels diferents tipus de plats que ens oferien i fins hi tot, ens va aconsellar el vi, deixant-nos tastar i escollir entre 3, la cambrera va ésser també de lo més eficient (anàvem amb la Lia i de tots és ben sabut que de vegades anar a sopar amb nens, es pot fer complicat; però ella ho va fer fàcil), i afegir que ens va venir a saludar el xef, tot un detall, normalment ja no passen aquestes coses i això és d’agrair i ens va explicar l’historia i la creació del restaurant i el seu estil de cuina. Preu mig, depèn de si trieu carta o tapes o be algún dels seus menus. Al migdia menu, i preu nit mig: 20 / 25 €.   
 
 
Esmentar-vos un cop més que tot va ésser bonisim!!! I no hi vam trobar cap pega enlloc, però quan és diu enlloc, és enlloc, cosa difícil de trobar últimament. Esperem que tingueu molta sort i ens veiem properament.!


Gamba Palamós mitjana a la paella




Ingredients:

·         250 g Gambes fresques de Palamós, mida mitjaneta
·         Sal
·         Oli oliva (mas arnall)
 

Procediment:

Netegem les gambes i en tallem els fils que sobresurtin.

En una paella hi posem un petit raig oli i ho escampem bé, quan sigui calent hi anem afegint les gambes i sobretot poques i que no es toquin entres elles; posem un pols de sal, com més naturals millor, coure mig minut o menys per banda i queden d’allò més bones.

Per quantes persones: 4 persones

Dificultat:  fàcil
Temps de preparació total:  18 m
Temps de cocció:  12/15 m


Vi triat per acompanyar: Vi blanc, Marina “Vallformosa”