dimarts, 23 d’agost del 2016

Amanida de Quinoa amb pebrots de lodosa i ventresca

 
 
Ingredients:
·         Quinoa
·         Pebrots del piquillo de lodosa
·         Ventresca de tonyina en conserva d’oli d’oliva
·         Sal
·         Oli oliva
·         Puntes d’espàrrec  en conserva
 
Procediment:
Netejar bé la quinoa abans de posar-la a bullir, escorre i posar a bullir de seguida.
Uns 15 minuts, fins que veiem que el gra s’obra. Escorre en un colador.
En un plat posar una anella d’emplatar, posar una capa de quinoa, una capa de pebrots (abans els haurem d’obrir, treure les llavors i tallar-los per la meitat), una capa més de quinoa i una altre de pebrots. Coronem amb les lamines de ventresca i unes puntes d’espàrrec.  Una mica d’oli oliva i una mica de sal.
 
Per quantes persones: 2/4
Dificultat: fàcil
Temps de preparació total:  25 m
Temps de cocció: 15 m
 
Vi triat per acompanyar: Somiatruites, blanc.

 
 

DEL BLOG: WEBOS FRITOS