dijous, 4 d’agost del 2016

HOSTAL LA LLAGOSTA RESTAURANT

 
Tallarines i berberetxos

 
La paella

 
Paella marinera

 
Racons del restaurant
 
 
RESTAURANT HOSTAL LA LLAGOSTA
Francesc de Blanes, 24
Llafranc
TEl 97230015
 
Doncs bé sorpresa un altre cop!! Un bon restaurant de la mà d'una recomanació d'un amic del +carles arnall , que mai falla. Familiar i generacional. La llagosta és un hostal i restaurant de cuina mediterránea i de producte fresc, especialitzat amb peix i marisc.
Acollidor i refrescant, i a primera línea de mar, cal reservar a l'estiu ja que és ple de gom a gom, cosa que no és d'estranyar tan pel preu raonable, com la bona qualitat del producte  i així mateix com el bon tracte de tot el personal! felicitats i endavant! Tornarem!!!
 
 
Aquí us en deixo 4 ratlles més:
 
L’hostal la llagosta, va ser fundat l’any 1946 per la Família Plà, de Calella de Palafrugell; Família dedicada a la pesca amb “parelles”, barques de pesca a vela.
El local que tenien a Llafranc, on posteriorment s’hi construí l’Hostal, era un antic armador i salí d’anxoves de la família Plà.
L’any 1955, entrà a formar part de la família, l’actual propietària, la Sra.Mª Rosa Tarragó Daussà, i fou d’ençà que gràcies a la seva feina i dedicació constant, que l’Hostal començà a rebre grans multituds de
turistes d’alt nivell, sobretot de nacionalitat anglesa i alemanya, que es corresponia amb l’inicia del “Boom Turístic a la Costa Brava dels anys 50”.
Durant tots aquests anys, han passat per la Llagosta, amb la Sra. Mª Rosa, multitud de personalitats com ara, el gran reconegut “Kubala”, jugador del F.C.B, fins a artistes tant importants com: “Liz Taylor, Eddie Fisher, Gloria Vanderbilt o Xavier Cugat”.