dilluns, 25 de juliol del 2016

Cake de cirera



Ingredients:

·         350 g de farina
·         4 ous
·         200 g sucre
·         200ml llet
·         2 cullerades de Royal
·         Cireres en conserva
Fet amb un motllo rodo de 6/8 p.

 
Procediment:

Passem farina pel motllo.
Escalfem el forn 180º dalt i baix.
Enfarinem lleument les cireres i reservem. (és perquè no baixin molt durant la cocció).
En un bol posem els ous amb el sucre i ho batrem fins aconseguir que estigui tot ben barrejat.
Afegim la llet i anem afegim també la farina de mica en mica perquè no faci grumolls . Per últim i amb moviment suaus afegim el llevat “Royal”.
Ja podem posar la massa en el motllo i afegim les cireres.
Ho posem a coure uns 25/30m. Un cop cuit, retirar. Deixar refredar i treure del motllo i servir en porcions.

 

Per quantes persones: 6 persones

Dificultat:  fàcil
Temps de preparació total:  40 m
Temps de cocció:  25/30 m

 

Vi triat per acompanyar: Garnatxa del empordà.