dilluns, 22 de febrer del 2016

Macarrons amb crema d'ou i parmesà amb carbassò - Carbonara trista




Ingredients:

·         150 g macarrons
·         1 ou gran
·         50 g parmesà ratllat
·         2 carbassons petits
·         1 ceba petita
·         Oli
·         Sal
·         Pebre negre 

 

Procediment:

Rentem el carbassó i el tallem a daus. El fregim en una paella amb oli d’oliva i un cop cuits els reservem sobre paper de cuina.
Tallem la ceba trossets ben petis. En una paella gran la sofregim. Apaguem el foc.
Posem a bullir l’aigua i que cogui la pasta.
Ara en un vol barregem l’ou i el parmesà ratllat, ha de quedar una crema espessa. Ara que la pasta ja quasi esta cuita, afegim a l’ou, dos cullerades d’aigua de la cocció de pasta, remenem.
Posem a escorre la pasta.
Tornem a escalfar la ceba, hi afegim la pasta i tot seguit el carbassó, la crema d’ou i parmesà, remenem perquè quedi quallat, però no del tot, sal pebrem i ja podem servir.!!! 

Per quantes persones: 3 persones

Dificultat:  fàcil
Temps de preparació total:  35 m
Temps de cocció: 12 m + 8 m + 12 m + 5m
 
Del blog.: pasta pels catalans, gràcies Antonella

 

Vi triat per acompanyar: Trencaclosques 2014.