dimarts, 14 de juliol del 2015

Flors de carbassó farcides de mozzarella





Ingredients:

·         10 Flors de carbassó
·         1 paquet de Mozzarella de buffala
·         Sal
·         Oli
·         Farina
·         1 ou

 
Procediment:

 

Les flors de carbassó que farem servir son les flors “mascles”, ja que les femelles son les que tenen al cul el carbassó que creixerà. En trèiem la cua, i la preparem per farcir-la.
Posem a escorre la mozzarella i la tallem a daus.
Batre un ou amb un pols de sal.
Posar un plat amb farina.
A cada flor hi posem un dau de mozzarella dins, la passem per l’ou batut i després per la farina, així una a una.
Posem a escalfar l’oli a la paella, i les posem a coure, amb conte de no trencar-les, volta i volta quan siguin roses, un pols de sal i ja podem servir.
Bocato de cardinale!!! 

Per quantes persones: 3 o 4 persones

Dificultat: fàcil
Temps de preparació total:  20 m
Temps de cocció: 10/12 m
 

Vi triat per acompanyar:  Vi blanc Viña sol 2014.