diumenge, 12 de juliol del 2015

Sals "per a quedar bé"

 
 
Aquí us deixo una de les moltes sals que tenen " Per a quedar bé"
 
Sals naturals, que poden donar un toc de màgia als nostres plats.
 
Avui sense anar més lluny ho he provat amb una amanida de tomàquet i cogombre.
 
 
Per a quedar bé
“Per a quedar bé” neix de les ganes i la il·lusió que Tino Sánchez ha contagiat a la seva família i a totes les persones que s’han implicat en el seu projecte.
Una relació d’anys amb la muntanya li h’aportat al Tino un coneixement profund de les plantes aromàtiques. Viure entre les oliveres i el mar ha fet la resta perquè s’hagin creat uns olis i unes sals impregnats de matisos genuïns, que val la pena experimentar. 

Les idees innovadores juntament amb la cultura alimentària de la zona i les antigues arts familiars d’explotació de l’oliva, han donat lloc a un projecte dedicat a la producció d’olis i sals amb personalitat pròpia.
L’objectiu d’aquest projecte és crear el “toc” que dona la màgia a un plat. Tot producte alimentari té un art i una tècnica. Tino ha trobat el secret i ha aconseguit fabricar aquests petits “tocs” amb el gust de la seva terra.

L' obrador                     



L’obrador i la botiga principal són a Pau, a l’Alt Empordà. El poble està situat als peus de la serralada de Rodes i a molt pocs kilòmetres del mediterrani. Envoltada de parcs naturals, de plantacions d’oliveres i de vinyes, aquesta terra ha sigut la inspiració per un treball gastronòmic que combina les seves essències més profundes.
 
 
Carrer Sant Pere, 1 
17494 PAU