divendres, 19 de juny del 2015

Saltejat de pollastre amb sèsam

 
 
Ingredients:
·         2 pits de pollastre
·         1 pebrot vermell
·         1 ceba
·         1 carbassó petit
·         1 gra all
·         1 albergínia
·         3 cullerades salsa soja
·         Sèsam torrat
·         Oli
·         sal 
 
Procediment:
Fem el pollastre a la brasa. Deixem que refredi i el tallem a daus. Reservar.
Tallem totes les verdures a daus grans, agafem un Wook amb un bon raig d’oli d’oliva i les posem a coure. 10 m després afegim el pollastre i la salsa de soja, remenem i afegim el sèsam. 5 m perquè acabi d’agafar el gust i ja podem servir. 
Per quantes persones: 4
Dificultat: fàcil
Temps de preparació total:  30 m
Temps de cocció:  15/18 m
 
Beguda triada per acompanyar: Aigua mineral Vilajüiga