dilluns, 27 d’octubre del 2014

Faisà amb salsa de pinyons i tàperes



Ingredients:

·         Faisà
·         Sal, pebre, oli
·         Conyac
·         2 gra all
·         Pinyons
·         Tàperes
·         Una mica de romaní
·         1 got tomàquet triturat

 

Procediment:

Netegem la carn i la tallem a quarts.
Pelem els alls i els piquem. Escalfem dos cullerades d’oli en una cassola, hi afegim la carn i la daurem, salpebrem. Afegim els alls i continuem la cocció 2 minuts més. Afegim després el romaní i el conyac; remenem i deixem que s’evapori el alcohol. Després ja hi podrem posar els pinyons, el tomàquet i les tàperes, deixem coure-ho 5 minuts més. És ara quan hi afegim un got d’aigua, tapem la cassola i ho deixem coure uns 20 minuts més a foc lent.
Un cop cuit ja podem servir.

El faisà és una carn difícil de trobar a la carnisseria, si no és per encàrrec. També ho podem fer amb pintada. 

Per quantes persones: 2

Dificultat:  fàcil
Temps de preparació total:  50 m
Temps de cocció:  35 m


Vi triat per acompanyar: Masia Serra, negre.