dimecres, 10 de setembre del 2014

PASTIS DE FIGUES I NOUS




Ingredients:

·         6 figues
·         ½ llet
·         1 làmina de pasta brisa
·         3 ous
·         75 gr sucre
·         Canella
·         25 gr de nous
 

Procediment:

Escalfem la llet amb la branca de canyella.
Batre els ous amb el sucre, afegeixi la farina i quan estigui ben barrejat ho afegim a la llet. Remenem per evitar grumolls, cola-ho i fes que bulli i segueix remenant. Apaga el foc.
Pelem les figues i les tallem a daus.
Escalfa el forn 180º. (dalt i baix).
Posem la masa brisa al motllo. Afegim la crema que hem fet. I afegim les figues i les nous.
Ho posem a coure al forn 25 m.
Si volem per damunt un cop cuit afegim una mica de sucre en pols. 

Per quantes persones: 4

Dificultat:  fàcil
Temps de preparació total:  45 m
Temps de cocció:  25 m
 

Vi triat per acompanyar: Garnatxa d’Espolla