dimecres, 16 de juliol del 2014

Calamars a la romana (versió sense ou)

 
 
Ingredients:
·         500 gr Calamars
·         Farina
·         Un raig de cervesa
·         Sal
·         Colorant
·         Oli oliva
 
Procediment:
Netegem els calamars i els trèiem la pell, els tallem a anelles i que no siguin gaire gruixudes.
Per una altre banda fem la pasta dels calamars; en un bol barregem la farina, el colorant, sal i un bon raig de cervesa. Ha de quedar una pasta semilíquida.
Enfarinem les anelles del calamar, i després les passem per la pasta i ja ho posem a coure directament a la paella amb oli oliva. N’hi ha d’haver força d’oli, perquè els calamars coguin regularment.
Quan els trèiem els posem directament damunt un paper i servim rapidament
 Per quantes persones: 4 persones
Dificultat:  fàcil
Temps de preparació total:  20 m
Temps de cocció:  10/15m
 
Vi triat per acompanyar: Perro Verde, Verdejo