dimarts, 7 de gener del 2014

Risotto de verdures



Ingredients:

·         Arròs bomba
·         Sal, oli
·         ½ pot de crema de llet
·         ½ carbassó
·         1 ceba
·         ½ pebrot vermell
·         1 carrota
·         1 branca àpit
·         Caldo de verdures
·         Parmesà
·         1 got de vi blanc

 

Procediment:

Netegem i tallem totes les verdures a daus petits.
Posem el caldo de verdures a escalfar, i quan sigui calent apaguem el foc i reservem.
En un Wook sofregim totes les verdures amb un bon raig d’oli d’oliva i la ceba. Quan ja hagi agafat un bon color, afegim l’arròs. Remenem bé fins que és torni casi transparent, afegim el raig de vi. Posem al punt de sal. Quan s’hagi evaporat l’alcohol, anem abocant el caldo de mica en mica quan és quedi casi sec, remenem , deixem coure i anem afegint el caldo quan faci falta, ho deixem coure un 12 m, ara hi afegim la crema de llet i el parmesà, remenem, deixem coure 3 minuts més. Apaguem el foc. Deixem reposar 2 o 3 minuts i ja podem servir.
 

Per quantes persones: 2 P

Dificultat:  Mitja
Temps de preparació total:  40 m
Temps de cocció:  15 m + 15 m