dissabte, 4 de gener del 2014

Fideus d'arròs amb verdures al curry



Ingredients:

·         1 branca àpit
·         2 carrota
·         1 carbassó
·         1 ceba
·         Fideus arròs xinés
·         Sal, oli oliva, curry, aigua
 

Procediment:

Ratllar el àpit i les carrotes.
Tallar la ceba i el carbassó ben fins.
Agafem un Wook i ho posem a coure uns 10/12 minuts amb un bon raig d’oli d’oliva totes les verdures. Ho remenem i quan ja casi sigui cuit, parem el foc i ho reservem.
Posem aigua a bullir, quan ja bulli, ho retirem del foc, posen els fideus, ho deixem 4 minuts. Posem a escorre i ho passem per aigua.
Agafem els fideus i els posem al Wook (amb les verdures), posem una mica de curry (al gust), remenem i servim.


Dificultat:  fàcil
Temps de preparació total:  30 m
Temps de cocció: 20/22 m

 Vi triat: negre criança 2009 Siglo