dissabte, 30 de novembre del 2013

Bacallà amb olives negres i tomàquets




Ingredients:

·         Bacallà dessalat
·         Sal, oli oliva
·         1 ceba
·         2 tomàquets triturats
·         1 fulla de llord
·         Olives negres
·         1 all
·         1 got de vi blanc
·         1 fulla de julivert 

Procediment:

Netegem el bacallà, que sigui ben sec i el reservem.
Pelem la ceba i la tallem a rodanxes fines. Pelem i piquem  l’all. Pelem els tomàquets i els triturem o be els tallem a daus. Rentem el julivert i el tallem ben fi.
En una paella amb oli, quan sigui calent hi afegim la ceba i la fregim. Als 10 minuts afegim l’all, quan sigui ros afegim el tomàquet i el deixem coure 5 minuts més. Afegim el vi i la fulla de llord, remenem, afegim sal i pebre i seguim 10 minuts amb la cocció.

Afegim el bacallà i les olives, deixem coure 5 minuts més. Posem julivert per sobre i servim.

Per quantes persones: 2
Dificultat: fàcil
Temps de preparació total:  40 m
Temps de cocció:  25/30 m+ 8/10 m


Vi triat per acompanyar: Sinols negre criança