diumenge, 27 d’octubre del 2013

Pasta a la cardinale



Ingredients:

·         La pasta
·         Tomàquet (200 gr) triturat
·         100 ml nata de cuina
·         1 ceba petita
·         Un tall de mantega
·         2 alls
·         1 bitxo petit (guindilla)
·         Sal
·         Oli oliva

 

Procediment:

Bullim la pasta com diu el fabricant, aquest cop era una pasta de pinyons, panses i espinacs, i només calia coure-ho 4 minuts. Escorre i reservar.
Escalfem l’oli en una cassola, enrossim els alls, afegim el bitxo i la ceba picada ben petita. Quan els alls agafin color, els hem de treure i ja hi podem afegir la tomata. Ho deixem coure uns 20 minuts a foc baix, fins que quedi un bon sofregit, posem al punt de sal. Quan ja s’hagi reduït, ja hi podem afegir la nata, i als 5 minuts ja hi podem afegir el tall de mantega, remenem.  Apaguem el foc i ja ho podem servir a sobre de la pasta.
És una salsa molt bona!

Dificultat:  fàcil
Temps de preparació total:  40  m
Temps de cocció:  25 m + 4 m
 

Del blog www.Lapastapelscatalans.cat