dimecres, 9 d’octubre del 2013

"Tortitas" de pollastre al curry amb verdures"


Ingredients:

·         Curry
·         Pit de pollastre a daus
·         ½ pebrot vermell
·         1 ½ ceba petita
·         ½ carbassó
·         3 carrotes
·         Sal
·         Tomàquet triturat
·         Tortitas

 

Procediment:

Tallem a daus el pollastre, i el sofregim en un Wook amb una mica de l’oli, i una cullerada de curry. Ho reservem.

Tallem  ½ ceba ben petita, la sofregim, quan sigui rossa hi afegim el tomàquet i deixem que cogui uns 15/20 m. Posem a punt de sal i si fa falta hi afegim una mica de sucre, si és molt acida.  Reservem. (aquesta salsa seràd’acompanyament).

Tallem a daus totes les verdures i les netegem.  Les posem en el Wook, i ho deixem coure uns 10 m, posem a punt de sal, i després ja hi podem afegir el pollastre. Ho deixem coure 5 minuts més.

Agafem les tortitas i les escalfem al microones, segons instruccions del fabricant.

Ho posem al plat i afegim el pollastre i verdures i la salsa.

(el curry hi dona un gust especiat molt bó)

 

Dificultat:  fàcil
Temps de preparació total:  45 m
Temps de cocció:  20m + 10 m