divendres, 9 d’agost del 2013

Espagueti amb crema de carbassó i tomàquets secs





Ingredients:

·         3 tomàquets secs
·         Oli, sal
·         1 all
·         1 carbassó
·         Pinyons
·         Espagueti
·         Crema de llet
 

Procediment:

Posem a coure els espaguetis, segons el fabricant. Un cop cuit ho posem a escorre i reservem.
Posem en remull els tomàquets secs (amb una mica d’aigua)
Tallem a daus el carbassó, el fregim en una paella amb un gra d’all a làmines. Un cop sigui cuit, ho deixem refredar,  ho passem per la batedora (nomes una mica triturat).
Tallem a tires els tomàquets. Agafem una paella, hi posem els tomàquets i els pinyons, ho sofregim una mica i aboquem el carbassó triturat, 2 minuts després una mica de crema de llet. Deixem coure 5 minuts més i ja ho posem posar amb la pasta.



Dificultat:  fàcil
Temps de preparació total:  45m
Temps de cocció:  10m + 15m + 8m