dilluns, 29 de juliol del 2013

Popets amb ceba


Recepta que ha passat de la meva àvia a la meva mare i ara a mi!


Ingredients:

·         Ceba
·         Sal, oli
·         Popets
·         1 ceba
·         1 got de vi blanc 

Procediment:

Netegem bé els popets. Els pelem. Tallem ceba a juliana.
Posem els popets  en una cassola amb un raig d’oli a sofregir, quan sigui rosos, hi posem la ceba a làmines i ho deixem coure uns minuts. Afegim un got de vi blanc i ho deixem reduir.
Posem una mica de sal, deixem que s’acabin de coure, afegim una mica d'aigua i ho deixem coure fins que agafin aquell color marronós, remenem bé i un cop cuits, servim. Es un plat que pot durar 2 o 3 dies a la nevera.

 

Dificultat:  mitja
Temps de preparació total:  70 m
Temps de cocció: 60 m

FIDEUA DE CALAMAR, JUST MARRIED (PALAMOS)

 
 
 
Producte gourmet d'alta qualitat, per quan no tens ganes de cuinar...
 
(Diumenge. No tinc res a la nevera, però sí uns amics que han arribat sense avisar i una llauna de Just Married llesta per preparar. Així és un gust improvisar. )
 
Producte de Palamós