dissabte, 23 de febrer del 2013

Galetes cruixents de sucre moreno





Ingredients:

     100 gr de mantega
     100 gr de sucre moreno
     170 gr de farina
     1 ou
     100 gr de nous pelades picades
     1 cullerada de canyella en pols
     6 cullerades de sucre (per les galetes un cop formades)
     1  miqueta de sal

Procediment:

Escalfar el forn a 200 º.
Desfer la mantega, afegir-hi el sucre i el ou. Batre-ho.
Afegim la farina, la canyella, les nous i la sal i amassem.
Dividim la massa en 2 o 3 parts, i en fem cilindres embolicats amb paper film. Ho desem a la nevera 4 hores.
En una superfície de treball, hi posem el sucre, treure’m el paper film i fem rodar les masses amb el sucre, fins que en quedin ben coberts,  Tallem rodelles d’uns 2 cms de gruix, i ho posem a coure al forn a tandes de 10 minuts. Deixem refredar abans de servir.

Dificultat: fàcil
Temps de preparació total:  35 m  
Temps de cocció: 10 m + 10m