dijous, 25 d’octubre del 2012

Pastís de carbassó i ceba


Ingredients:

·         350 gr carbassó (2 mitjans)
·         150 gr ceba (1 ceba mitjana)
·         4 ous
·         60 ml oli oliva
·         160 gr farina
·         1 cullerada de llevat Royal
·         100 gr formatge ratllat
·         Sal, pebre


Procediment:

Tallem a daus el carbassó i la ceba, netegem i reservem. Escalfem el forn.
En un vol batre els ous, l’oli d’oliva, una mica de sal i pebre. Afegir-hi després la farina i el llevat. Ho barregem bé amb la batedora. Afegim el carbassó i la ceba i després el formatge.
Posar una mica de mantega al motllo, perquè no s’enganxi i després hi afegim la massa.
Ho posem al forn 35 m. 

Dificultat:  fàcil
Temps de preparació total:  50 m
Temps de cocció: 35 m (dalt i baix)