dijous, 19 de juliol del 2012

Zarangollo (plat típic de Murcia)



Ingredients:

·         2 carbassons
·         1 ceba
·         Sal
·         Pebre
·         Oli oliva
·         Una mica d’orenga
·         2 ous 

Procediment:

Netejar el carbassó (si no te la pell molt fina, millor la trèiem)  i la ceba, tallar-ho a daus (he vist que també és fa tallat a rodanxes).
Escalfar l’oli d’oliva en una paella i sofregir-ho uns 20 m. Afegir-hi una mica d’orenga, una mica de sal i pebre.
Trencar els dos ous en un plat i després ho aboquem a la barreja del carbassó i ceba (algunes receptes he vist que els baten el ous, jo aquest cop no ho he fet). Seguir la cocció uns minuts més, i anar-ho remenant, fins que quallin. El Zarangollo és un plat que ha de quedar  melós. Rectificar de sal i servir.

Aquesta és la recepta original, però també és pot afegir-hi patates.

 Dificultat:  fàcil
Temps de preparació total:  30 m
Temps de cocció:  20m