dijous, 10 de maig del 2012

Arròs amb verdures i rossinyols - Arroz con verduras y rebozuelos



Ingredients:

·         ½ pebrot vermell
·         ½ carbassó
·         1 ceba
·         Una mica d’àpit
·         Arròs
·         1 carrota
·         Una mica de faves
·         Rossinyols secs
·         Sal
·         Pebre
·         Herbes provençals
·         Oli
·         Aigua
·         1 gra d’all
·         1 got de tomàquet triturat natural 

Procediment:

Posem els rossinyols amb aigua en remull.Tallem la ceba a daus petits i tota la verdura.Posem a escalfar aigua a part i reservem.
En una cassola amb una mica d’oli comencem a sofregir la ceba, quan comenci a ser transparent hi afegim totes les verdures i l’all laminat. Quan  ja sigui una mica tou, hi afegim sal, pebre i les herbes.  Afegim també el tomàquet, a foc suau deixem que es vagi concentrant.  Hi tirem els bolets i l’aigua dels mateixos. Quan ja sigui cuita la verdura, hi afegim l’arròs, remenem i tirem l’aigua calenta. Abaixem el foc, rectifiquem de sal i pebre si fa falta, tapem i deixem coure uns 15/18 minuts. Apaguem i deixem reposar 5 minuts.

Es un arròs mes suau que un arròs a la cassola, però queda boníssim !.

Dificultat: mitja
Temps de preparació total:  45 m
Temps de cocció: 15+15 m aprox.