dimarts, 18 de setembre de 2012

La taverna del bon vi (Girona)

 
Coca torrada amb tomàquet
 
 
Amanida de Favetes amb perníl.
 
 
Entrecot de vedella
 
 
Amanida amb formatge de cabra
 
 
Filet de vedella
 
 
Garnatxa.
 
 
Flamet de cel


Cuina tradicional i familiar.
Producte de bona qualitat.
Situat a les afores de Girona,  ens transporta a una altre època, amb un encant especial.
Personal molt amable.
Preu mig a carta: 30 e (1º plat+ 2 plat + vi + aigua + postres + pa sucat)
Plats molt complerts.

També disposen d'un menú festiu de 17,50 e


Restaurant La Taverna del bon Vi
Pont Major, 112
17007 Girona

4 comentaris:

  1. Se nota que es cocina tradicional, se ve en los platos.
    Acabo de recibir los libros, les echo un vistazo y publicare la entrada de agradecimiento en mi blog en un par de dias. Ya te aviso cuando este publicada.
    Muchas gracias nuevamente. Me han encantado.

    ResponElimina
  2. http://anyolcocina.blogspot.com.es/2012/09/gracias-etim-by-mite.html

    Este es el enlace de la entrada que te dedico. Pasate por alli.

    ResponElimina