dilluns, 21 de novembre del 2011

Escarxofes laminades amb pinetells



Ingredients:

5 o 6 pinetells
2 escarxofes
oli, sal
julivert

Procediment:

Netegem bé els bolets i els tallem en 4 o 5 talls.
Netegem les escarxofes, només ens quedem amb els cors i ho tallem a lamines, passem per aigua.
Agafem una paella i fregim les escarxofes fins que quedin ben daurades. Ho reservem.
Agafem el bolets, i els fregim amb un bon raig d'oli d'oliva. als 5 o 10 minuts, quan ja s'hagin begut la seva propia aigua, hi afegim una mica de julivert. Quan ja siguin cuits, hi afegim les escarxofes, ho deixem 2 minuts. Bona cuina!

Dificultat: fàcil
Temps de preparació: 10 m
Temps de cocció: 20 m.

Temps de Bolets


Semblava estrany, però després d'algun cep, molts cama secs i alguns pinetells... va aparèixer aquest ou de reig! quin plaer poder passejar per la muntanya.