divendres, 19 d’agost del 2011

Gazpatxo



Ingredients:

1 pebrot
1 gra d'all
1 cogombre
1 ceba
2 o 3 tomàquets
2 talls de pa secs (sense costa)
1/2 Botella aigua freda
sal, pebre, vinagre, oli

Procediment:

Posem el pa sec en remull amb aigua freda i un  rajolí d'oli (ho deixem uns deu minuts)
Pelem l'all i la ceba, el pebrot (li trèiem la grana) i pelem el cogombre, ho tallem a trossos per posar a la batedora i enlloc de posar dos tomàquets i pelar-los, he agafat un pot de tomàquet en conserva dels que fa la meva mare. Ho triturem tot, i afegim una mica d'aigua i quan ja estigui tot ben triturat hi afegim el pa, una mica de vinagre i ben batut
Afegir l'aigua necessària fins que quedi una bona crema, i rectificar de sal i pebre si fa falta.
Passar-ho per un passapuré perquè no quedin filaments.
I ho posem a la nevera 1h abans de servir-lo.
Al servir-ho ho podem acompanyar amb una mica de torradetes, o talls de pernil, pebrot, cogombre...