dimecres, 17 d’agost del 2011

Pop a la gallega, estiuenc català


Ingredients:

1 pop de roca (costa brava)
2 patates
flor de sal, oli, pebre vermell dolç i picant

Procediment:

Agafem el pop i el posem al congelador 3 dies.
El dia abans que el vulguem cuinar, per la nit el trèiem i et deixem descongelar dins la nevera fins el següent dia.
Agafem el pop, li trèiem la tripa i el passem per aigua.
Posem una olla al foc amb aigua, i quan bulli, agafem el pop l'escaldem 9 cops i després ja el deixem bullir amb les dues patates durant 60 minuts
El trèiem, el deixem escorre i quan sigui fred li trèiem la pell (aquesta recepta es de la meva mare, no hi deixem els tentacles i el servim fred)
Pelem la patata i la posem al plat a rodanxes, i després tallem el pop també i ho posem damunt, hi afegim sal, oli i pebre vermell dolç i picant al gust!