dilluns, 11 d’octubre del 2010

Amanida de l'horta


Ingredients:
  • col tendre (la part central)
  • apit tendre
  • ous
  • tomata
  • oli, sal, vinagre
Procediment:

Possem a bullir els ous 15m i un cop freds els tallet per la mitad i ho possem al vol.(aquest cop eren acabats de collir).Agafem la part blanca de dins la col, la netejem i la tallem a trossets petits, agafem el apit i fem el mateix, dp tallem la tomata i ho amanim

Atmelles garrapinyades

Ingredient:
  • Sucre
  • Aigua
  • Atmelles
Procediment:

Agafem una paella, possem una mica d'aigua casi res, i dp hi afegim les atlmelles i sucre, i anem remenant fins que les atmelles es mengin l'aigua i el sucre, i anar remenant fins que torni a sortir el sucre.

Ous de reig..

Feia temps que no disfrutava tan, n'hi ha que disfrutem casi més quan trobem els bolets... 4h caminant per la muntanya varen donar el seu fruit. Rovellons, ceps, ous de reig i el meu estimat rossinyol.  Llastima de tanta puja, varem quedar ben molls... però va valer la pena. dies aixi no tenen preu!