diumenge, 1 de febrer del 2009

RISOTTO de ceps


INGREDIENTS

  • ceba
  • arros
  • crema de llet
  • ceps
  • sal/pebre
  • una mica de brandy
  • oli
  • parmesa en pols
  • una wook

Procediment:

Posem a bullir dos punyats de ceps (segons lo fort que ho volguem i per les persones que siguem), un cop bullits ho escurrim pero guardem l'aigua dels ceps. Agafem la wook i posem una mica d'oli i sofregim la ceba, un cop sogregida hi afegim l'arros, i els ceps, i ho anem remanant fins que s'agafi una mica tot, després anem remanant i anem afegim l'aigua dels ceps de cullarada en cullarada, perque "vagi potxant" un cop ja casi tinguem l'arros cuit hi afegim el brandy i després la crema de llet. I als pocs minuts hi afegim parmesà. Ho deixem reposar una mica, i ja tenim el rissotto. Bona cuina.